.
Hollands Maatwerk
landelijke klassieke keuken

Hollands Maatwerk®

Exclusieve keukens van Nederlandse bodem. Met 25 jaar garantie.

Een keuken van Hollands Maatwerk is de kroon op elk interieur. Zeer functioneel en tegelijkertijd een echte eyecatcher. Gemaakt van hoogwaardige materialen. Om jarenlang van te genieten…

Hollands Maatwerk – een vernieuwend keukenmerk – ontwikkelt keukens die verwachtingen overtreffen: droomkeukens. Exclusief voor jou ontworpen en op maat gemaakt. Betaalbare topkwaliteit van Nederlandse bodem. Met 25 jaar garantie.

Onze state of the art keukens kom je overal in Nederland tegen. Binnenkort ook bij jou?

Keukens in alle stijlen

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom ontwikkelt Hollands Maatwerk de keuken in jouw favoriete stijl en uitvoering. Verrassend vakmanschap. Van 3D-ontwerp tot inmeten en van productie tot plaatsing.

Hollands Maatwerk

Maatwerk

Keukenkasten tot het plafond? Een extra groot aanrechtblad? Ontdek de vele mogelijkheden van Hollands Maatwerk.

Hollands Maatwerk

Kwaliteit

Een keuken van Hollands Maatwerk is gemaakt van hoogwaardige materialen. Een topproduct met 25 jaar garantie op het meubelwerk.

Hollands Maatwerk

Duurzaamheid

De combinatie van de duurzaamste materialen en onze fabriek die draait op Nederlandse windenergie maakt onze keukens klimaatneutraal.

Hollands Maatwerk

 

Een greep uit onze creaties ter inspiratie.

Recent opgeleverd

 

Bekijk onze recente projecten

Hollands Maatwerk

Moderne keukens

Strakke lijnen, een gladde afwerking en symmetrische vormen. Een op maat gemaakte moderne keuken is de droom van iedereen die van design houdt. Haal jij de keuken van de toekomst in huis?

Landelijke keukens

In een op maat gemaakte authentieke keuken voel jij je direct thuis. De eerlijke en robuuste materialen ademen gastvrijheid en kwaliteit. Een heerlijke plek om te koken én te leven.

Hollands Maatwerk

Wilt u contact opnemen?

Hollands Maatwerk

Welkom in de showroom

De keukens van Hollands Maatwerk met eigen ogen bewonderen? Dat kan in onze inspirerende fabrieksshowroom, in het centraal gelegen Amersfoort. Van maandag tot en met donderdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur.

© 2021 Hollands Maatwerk – Website Digimedion

Introductie
Korting

  • Vrijblijvend 3d advies en offerte
  • Online afspraak mogelijk
  • Online prijsindicatie