Hollands Maatwerk

Moderne keuken

Strakke lijnen, een gladde afwerking en symmetrische vormen. Een op maat gemaakte moderne keuken is de droom van iedereen die van design houdt. Haal jij de keuken van de toekomst in huis?

Hoogglans keuken

Esthetische hoogstandjes zijn het, de moderne keukens van Hollands Maatwerk. Een spiegelgladde hoogglans keuken, bijvoorbeeld uitgevoerd in stijlvol wit, is één van de vele mogelijkheden. Een lust voor het oog en honderd procent onderhoudsvrij.

Greeploze keuken

Wie van strak en minimalistisch design houdt, kan de verleiding van een greeploze keuken niet weerstaan. Handgrepen en knoppen zul je in deze moderne keuken niet aantreffen. Alle kasten en lades zijn te openen dankzij een subtiel verborgen greeplijst.

Knipoog naar authentiek
Liefhebber van spannende contrasten? Verrijk je moderne keuken met authentieke elementen, zoals een houten vloer of robuuste tafel. Onze ervaren keukendesigners helpen je graag bij het creëren van een unieke sfeer.

Moderne apparatuur

Een moderne keuken verdient de allerbeste apparatuur. Bij Hollands Maatwerk kies je uit moderne en energiezuinige keukenapparatuur van de allerbeste merken. Van innovatief afzuigsysteem tot stoomoven en van koelkast tot koffiemachine.

Sluit Menu

Let op geldig t/m december

Introductie prijzen

Hollands Maatwerk is nieuw, innovatief en duurzaam!
Neem contact met ons op voor de introductiekorting.