Hollands Maatwerk

Reviews

5/5
Ik dacht dus dat het leuk zou zijn om een keuken uit te zoeken. Al snel kwam ik erachter dat dit nogal naïef was, tenzij je van opdringerige verkopers houdt die keukens aanprijzen die niet eens in de buurt van onze wens kwamen. Help! Via vrienden kwamen we terecht bij HM en al na het eerste gesprek werd duidelijk dat dit andere koek was. Taier is een enthousiaste vakman die weet waar hij het over heeft maar je de ruimte geeft om je eigen smaak te ontdekken. We hebben het immers niet over een paar schoenen.

Dat we tijdens het ontwerpproces nog een paar keer een ingrijpende verandering in het ontwerp wilde doorvoeren was geen enkel probleem. Het tegenovergestelde zelfs, want ook dan werd er enthousiast meegedacht en was geen moeite teveel. Taier wil dat jij een toffe keuken hebt, punt! En dat dit voorop staat voel jij tijdens het gehele proces, ook tijdens de installatie.

Inmiddels genieten we dagelijks van onze HM keuken en kan ik oprecht zeggen dat het absoluut de moeite waard is om eens bij HM binnen te lopen. Tenzij jij wel van opdringerige verkopers houdt 😉
Martine de Jongh
5/5
Vanwege een “lastige” nis lukte het ons niet om bij de reguliere keukenzaken te slagen. Bij Hollands Maatwerk konden ze wel het maatwerk leveren waar wij naar op zoek waren. Niks is te gek voor Sander en Taier. Op het laatste moment kleur en materiaal veranderen? Geen probleem. Een bijpassend tv-meubel? Prima! Toch andere apparatuur? Wordt geregeld. Inmiddels maken wij alweer twee maanden met heel veel plezier gebruik van onze keuken en is het de blikvanger van het huis. Van vrienden en familie hebben wij veel complimenten ontvangen. Mocht je op zoek zijn naar een unieke keuken van uitstekende kwaliteit, dan kan ik Hollands Maatwerk van harte aanbevelen!
Laura Alberts
5/5
Hollands Maatwerk heeft een unieke en persoonlijke aanpak. Ze onderscheiden zich door kwaliteit te leveren tegen een goede prijs en pro-actief mee te denken in de vele mogelijkheden qua materialen, kleuren en design. Hollands Maatwerk heeft een flexibele opstelling. Sander en Taier hebben oog voor alle details en een eindeloos geduld. De communicatie verliep prettig. Wij zijn ontzettend tevreden en blij met onze nieuwe prachtige keuken (krijgen alleen maar complimenten) en kunnen Hollands Maatwerk aan iedereen aanbevelen!
Susanne Visscher
5/5
Toen wij plannen hadden om te gaan verbouwen, was één van de dingen waar ik tegenop zag, het uitkiezen van een nieuwe keuken. Waar ga je heen; iedereen kent de meeste vreselijke verhalen over keukenverkopers, afspraken die niet na worden gekomen, etc.. Daarbij moet je vele keuzes maken, waarbij je dan maar hoopt vakkundig en volledig, en eerlijk, te worden voorgelicht. Onze ervaring bij Hollands Maatwerk is geheel anders! Twee bevlogen heren, die écht een mooi product willen leveren, zo hebben we dat ervaren. Vanaf de gastvrije ontvangst in Amersfoort tot en met de laatste details bij ons thuis bleven wij het gevoel hebben dat Sander en Taier hun doel trouw bleven. Altijd bereikbaar, geen moeite teveel, 'gewoon' heel prettig contact. En het resultaat is een prachtige keuken waar we erg trots op en heel blij mee zijn! Het is ook echt een keuken, die helemaal door ons (in samenwerking met onze architect en HM) is bedacht, en dus uniek is. Dat is wel extra leuk, en kan alleen wanneer je een keuken kiest die op maat wordt gemaakt. En last but not least; over de prijs-kwaliteitverhouding zijn wij ook tevreden.Het is ook echt een keuken, die helemaal door ons (in samenwerking met onze architect en HM) is bedacht, en dus uniek is. Dat is wel extra leuk, en kan alleen wanneer je een keuken kiest die op maat wordt gemaakt. En last but not least; over de prijs-kwaliteitverhouding zijn wij ook tevreden. We hoeven voorlopig niet, maar zouden zeker weer voor een keuken bij HM kiezen!
Geannet Nieboer
5/5
Hollandse Maatwerk heeft zeker maatwerk geleverd zowel in het ontwerp als ook in de uitvoering ervan. Het was zeker niet makkelijk in ons oude huis met alleen maar scheve wanden. Het was passen en meten. Maar met veel zorg en geduld is het resultaat erg naar onze zin. Het ontwerp is mooi en een dikke pluim voor de vaklieden Dennis, Bob en Jaco. Taier en Sander heel erg bedankt! Hartelijke groet Clemens en Lana.
Lana en Clemens
5/5
In juli zijn wij voor het eerst in contact gekomen met Hollands Maatwerk aangezien we nogal specifieke wensen hadden (oa donkere binnenkasten / zwevend blok). De bekende keukenleveranciers leveren vaak alleen standaard werk. Hollands Maatwerk levert alleen wat jij wilt. Hierdoor een unieke creatie en bijzondere keuken gekregen voor een keurige prijs.

Nu is het altijd spannend hoe eea uit pakt i.c.m. vloer en de rest van een (nieuwbouw)huis. Volgens afspraak (begin december) de keuken opgeleverd en in 1 woord; waanzinnig. Overtreft onze verwachting! Overigens verliep tussentijdse communicatie soepel. Taier&Sander&Team HM; bedankt voor het meedenken, creativiteit en flexibele opstelling. Ga zo door!Onze ervaring bij Hollands Maatwerk is geheel anders! Twee bevlogen heren, die écht een mooi product willen leveren, zo hebben we dat ervaren. Vanaf de gastvrije ontvangst in Amersfoort tot en met de laatste details bij ons thuis bleven wij het gevoel hebben dat Sander en Taier hun doel trouw bleven. Altijd bereikbaar, geen moeite teveel, 'gewoon' heel prettig contact. En het resultaat is een prachtige keuken waar we erg trots op en heel blij mee zijn!
Erik Schaap
5/5
Hollands Maatwerk onderscheidt zich door open, eerlijk en transparant te zijn. Ze werken met prachtige producten, materialen en er zijn oneindig veel mogelijkheden. Communicatie is helder en er wordt goed meegedacht. Plaatsing van de keuken gebeurt zeer professioneel en met veel aandacht. Eindresultaat is geweldig. Dikke 10 voor dit jonge bedrijf! Zeker de moeite waard om eens te kijken op hun website of contact op te nemen!
Sido Terpstra
5/5
Uitermate content over het vakwerk! De keuken heeft de verwachtingen overtroffen en is tot in de kleinste details perfect afgewerkt. Hollands Maatwerk denkt zeer goed mee en heeft slimme oplossingen voor allerlei dillema’s die er zijn bij het ontwerpen van een maatwerk keuken. Ook is de persoonlijke nazorg erg fijn.
Alexis Mora
5/5
Iedere dag weer genieten we van onze nieuwe op maat gemaakte keuken van Hollands Maatwerk. Alles klopt: de keuze van de eerste klas materialen, van de juiste inbouwapparatuur, en niet te vergeten het plaatsen en monteren van de keuken door kundige vakmensen, en dit alles exact volgens de vooraf gemaakte afspraken tegen een zeer redelijke prijs. Een aanrader om uw droomkeuken door deze professionals te laten maken.
Ellen en Hans Bakker
5/5
Hollands Maatwerk heeft een mooie keuken voor ons gemaakt! Zeer tevreden over de kwaliteit. Het mooie aan het maatwerk is dat alles kan en de heren goed meedenken.
Maarten Stalenhoef
5/5
Ze hebben naar volle tevredenheid onze keuken ontworpen en gemaakt. Volop ruimte voor eigen inbreng en latere wijzigingen werden zonder problemen doorgevoerd. Goede kwaliteit!
Henriette Veldman
5/5
Wij zijn super blij met onze geweldige keuken! Krijgen veel complimenten.
Ria ter Rele
5/5
Zeer tevreden over het gehele werk. Van ontwerp met meerdere tussentijdse wijzigingen tot plaatsing en afwerking van de keuken. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Na 2 jaar ben ik nog iedere dag trots op deze keuken. Super gewoon!
Herman Streefkerk
Sluit Menu