Hollands Maatwerk

Reviews

5/5
Hollands Maatwerk onderscheidt zich door open, eerlijk en transparant te zijn. Ze werken met prachtige producten, materialen en er zijn oneindig veel mogelijkheden. Communicatie is helder en er wordt goed meegedacht. Plaatsing van de keuken gebeurt zeer professioneel en met veel aandacht. Eindresultaat is geweldig. Dikke 10 voor dit jonge bedrijf! Zeker de moeite waard om eens te kijken op hun website of contact op te nemen!
Sido Terpstra
5/5
Uitermate content over het vakwerk! De keuken heeft de verwachtingen overtroffen en is tot in de kleinste details perfect afgewerkt. Hollands Maatwerk denkt zeer goed mee en heeft slimme oplossingen voor allerlei dillema’s die er zijn bij het ontwerpen van een maatwerk keuken. Ook is de persoonlijke nazorg erg fijn.
Alexis Mora
5/5
Hollands Maatwerk heeft een mooie keuken voor ons gemaakt! Zeer tevreden over de kwaliteit. Het mooie aan het maatwerk is dat alles kan en de heren goed meedenken.
Maarten Stalenhoef
5/5
Ze hebben naar volle tevredenheid onze keuken ontworpen en gemaakt. Volop ruimte voor eigen inbreng en latere wijzigingen werden zonder problemen doorgevoerd. Goede kwaliteit!
Henriette Veldman
5/5
Wij zijn super blij met onze geweldige keuken! Krijgen veel complimenten.
Ria ter Rele
5/5
Zeer tevreden over het gehele werk. Van ontwerp met meerdere tussentijdse wijzigingen tot plaatsing en afwerking van de keuken. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Na 2 jaar ben ik nog iedere dag trots op deze keuken. Super gewoon!
Herman Streefkerk
Sluit Menu