Hollands Maatwerk

Reviews

In onze zoektocht naar een bijzondere keuken, kwamen we toch al snel terecht bij Hollands Maatwerk. Er werken erg fijne mensen. Vanaf het eerste contact met ontwerp (veel geduld, juiste vragen, verdieping in onze wensen, fijne ideeën, mooie tekeningen snel en overzichtelijk en bovenal professionele aanpak) tot en met plaatsing (conform afspraak, snel en secuur, oog voor elk detail, bijzonder fraaie afwerking) zijn we erg goed geholpen. Erg blij met het resultaat, aanpak, planning, werkwijze en afhandeling. Dank!
Ronald Peet
In mijn leven vele malen verhuisd en steeds nieuwe keukens gekocht. Automatisch ga je kijken bij standaard bekende merken, maar ik liep er steeds tegenaan dat je alleen maar standaardmaten van kasten kunt krijgen. Daarnaast waren het grote onpersoonlijke bedrijven. Dat gaf nooit echt een goed gevoel. Toen kwam ik in contact met het bedrijf Hollands Maatwerk. Het mooie van hen is dat je nog steeds alle materialen en apparatuur kunt aanschaffen die je maar wilt, maar dat zij de keuken 100% op maat maken voor je woning. Dus je bent niet afhankelijk van standaardhoogtes van kastjes. Etc. Wij hadden ook steeds contact met dezelfde persoon van begin tot eind van het proces. Dat was erg prettig en erg makkelijk schakelen. Ze denken echt met ons mee en willen alles perfect opleveren en doen dat dan ook. Als we weer gaan verhuizen, dan voor ons geen bekende merken meer zoals Bulthaup of Poggenpohl, maar het echte maatwerk van Hollands Maatwerk!
M.R. Simonis
Mooi maatwerk in het hele huis. Aanrader voor totaalprojecten. We hadden specifieke wensen qua kleuren en detaillering en alles is super mooi geworden.
Nick Silderhuis
Via via in contact gekomen bij HM. Na contact gehad te hebben met verschillende bedrijven viel onze keuze uit op dit bedrijf. Dit had te maken met dat er goed werd meegedacht over wat onze wensen waren en dat hier alle tijd voor genomen werd. Zowel op locatie als bij hen op kantoor. Tijdens de uitvoering was HM flexibel in het doorvoeren van een aantal wijzigingen. Tijdens het proces werd er zeer vakkundig gewerkt en wij zijn tot nu toe erg tevreden met het eindresultaat van onze keuken, televisiewand, buffetkast met televisielift, koffiecorner, garderobe. Bedankt!!!
Roshni H
Wij hebben een keuken besteld bij Hollands Maatwerk. Omdat ze een eigen werkplaats hebben en tevens al veel prachtige keukens hebben geplaatst door heel Nederland was het gevoel snel goed. Ook voor ons geldt dat de eerste 3D impressie (binnen enkele dagen na ons eerste bezoek al door hen gedeeld) vrijwel identiek is aan de uiteindelijke geplaatste keuken. Ook op de apparatuur zat geen aanvullende levertijd door het slim en vroegtijdig inkopen. We zijn heel erg blij met het eindresultaat! Zeker een aanrader
Paul van Jeveren
Zelfs na 3,5 jaar na plaatsing van onze keuken nog steeds zeer tevreden met het resultaat! Goede club, ze maken alles netjes af zoals afgesproken, blij mee!
Frederik R
Wij zijn zeer te spreken en tevreden over Hollands Maatwerk. Zij hebben ons zeer goed geadviseerd met de aanschaf van onze keuken. De afwerking is van hoge kwaliteit en het plaatsen van de keuken wordt door prettige mensen verzorgd. Wanneer er zich een probleem voordoet, ook na ‘n paar jaar, wordt het snel opgelost!
Greetje De Leeuw
Voor ons huis in Leusden dat we gekocht hebben en grondig hebben laten verbouwen, waren we op zoek naar een mooie keuken. Het zoeken naar de juiste keukenleverancier was nog een hele uitdaging en we hebben er verschillende bezocht. We vonden Hollands Maatwerk via Google op onze zoektocht. We zochten iets bijzonders en waren direct onder de indruk van een aantal keukens die zij als referentie op hun website hadden staan. Zeker geen standaard plaatjes! Een concept indeling hadden we zelf al gemaakt en omdat we een eiland wilden op de scheiding van woon- en keukengedeelte, mocht dat eiland er wat ons betreft echt wel uitspringen qua kleuren en materialen. Het eerste gesprek in Amersfoort was erg prettig. Geen gelikte showroom en verkopers in pak, maar iemand die zo uit de werkplaats kwam lopen om ons te woord te staan. Die werkplaats is door een groot raam ook te zien vanuit de bescheiden showroom. Naast dat wij dat enorm interessant vinden, geeft dat toch ook een soort van vertrouwen. Bij Hollands Maatwerk waren ze direct enthousiast over de door ons gekozen kleuren en over het soort blad dat wij mooi vonden. In plaats van de bronskleurig gespoten frontjes van het eiland, stelden zij echter voor om als experiment met echte, gezette bronzen platen te werken voor de frontjes, de plinten en de zijkanten van het eiland. Gewaagd, omdat het nog niet eerder gedaan was, maar de voorbeeldmonsters die zij ons lieten zien en hun enthousiasme hebben ons overtuigd. Er wordt heel prettig meegedacht en met de door Hollands Maatwerk aangeleverde ideeën en aanvullingen is het een prachtig ontwerp geworden.
De samenwerking verliep direct prettig en naar tevredenheid. We hadden best een logistieke uitdaging, omdat de verbouwing en de planning door allerlei oorzaken niet vlekkeloos verliep. Maar Hollands Maatwerk stelde zich erg flexibel op. Ging er dan bij hen dan echt niets fout? Natuurlijk wel, maar het verschil bij Hollands Maatwerk is dat elk probleem naar tevredenheid opgelost werd. En dat ze absoluut een stap extra zetten om de fout te herstellen en ons weer dat goede gevoel te geven.
Het eindresultaat is een prachtige keuken, helemaal naar wens, waar we heel veel complimenten over krijgen en waar we met plezier gebruik van maken.
Jacco Veldhuizen
In onze zoektocht naar een mooie keuken voor ons nieuw te bouwen huis stond Hollands Maatwerk bovenaan ons lijstje om eens te bezoeken. Vooral omdat zij keukens op maat maken. Eenmaal binnen bij Hollands Maatwerk voelde het meteen goed. De reden? Je hebt direct met de eigenaren van Hollands Maatwerk te maken en de liefde voor hun vak spat ervan af. Ze willen je niet zomaar een keuken verkopen. Het moet een keuken zijn waar je voor de volle 100 procent tevreden over bent. Een (zeer) tevreden klant is voor hen het uitgangspunt. Daarom besteden zij ook veel aandacht aan het ontwerpproces. Ze denken met je mee, komen met prachtige ontwerpen en zijn altijd bereikbaar. Ook het bouwproces verloopt heel soepel. Lang verhaal kort: we zijn ontzettend blij met onze keuken!
Marieke Hogeterp
Doet hun naam eer aan, echt maatwerk! Top service en top kwaliteit.
Dennis Poorthuis
Met Hollands Maatwerk kwam ik in contact via via. Mijn contactpersoon was zeer enthousiast over de werkwijze en benadering van Hollands Maatwerk. Na een eerste gesprek was voor mij al snel duidelijk dat ik met hen in zee wilde gaan voor het ontwerp van mijn keuken in mijn nieuwe appartement. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en al na het eerste gesprek ontving ik een 3 D impressie. Er volgden nog een paar aanpassingen en vervolgens was de keuze snel gemaakt. Het leuke is, dat de keuken, inmiddels geplaatst, exact hetzelfde is geworden als de eerste 3 D impressie. Alles klopt. Alle apparatuur was bij de installatie aanwezig.Geen leveringsproblemen! Dit, doordat HM bij het begin vd corona epidemie, een slim inkoopbeleid had toegepast voor de apparatuur. Alle apparaten zitten op de juiste en vooral handige plek. Er is voortdurend meegedacht. En omdat een van de eigenaren zelf graag kookt, weet hij als geen ander waar hij het over heeft. Een paar kleine dingetjes werden tot slot in een handomdraai aangepast. Kortom, ik ben blij in mijn perfecte keuken en ik beveel Hollands Maatwerk van harte aan, aan iedereen die een echte kwalitatief hoogwaardige maatwerk keuken wil hebben. Chapeau voor de heren en hun team.
Ellen Otten-van Nuenen
We blikken terug op een fijne samenwerking met HM en zijn ontzettend blij met het resultaat van het ontwerp, de installatie en service en het gebruiksgemak van de keuken.
Monique Oudejans-Opreij
Hollands Maatwerk heeft voor ons een prachtige keuken getekend en vakkundig geinstalleerd. Materialen zijn prachtig en kwalitatief hoogstaand. Ze luisterden goed naar onze wensen, waren flexibel in de aanpassingen die gedaan moesten worden. Ze werken met een team aan vakmensen die goed werk leveren. Klantenservice is top. Ze zijn uitstekend bereikbaar. Toen er na plaatsing nog een en ander moest worden aangepast, dachten ze mee en zochten actief naar een passende oplossing. Ze doen wat ze beloven. Echt fantastisch, dat maak je niet vaak meer mee. Kortom; ik kan iedereen een keuken van Hollands Maatwerk aanbevelen!!
Caroline van Riet
Bij aankomst op Schiphol, na een verblijf in Zuid-Amerika, bleek een deel van mijn huis te zijn afgebrand. Tijdens een soort van nomadenbestaan moest van alles worden geregeld. Aannemers, tegelbedrijven en meubelzaken. Wat een (haast banaal) gedoe en zonde van mijn tijd. Voor wat betreft de keuken was het gelukkig snel een schot in de roos. Op mijn sociëteit werd ik getipt om naar Hollands Maatwerk in Amersfoort te gaan. De keukenspecialisten voelden direct aan wat mijn vriendin en ik zochten: een keuken met exclusieve uitstraling, maar ook gewoon een lekker, luxe keuken die past in onze snelle lifestyle en ons modern-industriële interieur. Alles was bespreekbaar en Hollands Maatwerk maakte het gewoon mogelijk. Ik wilde de duurste materialen en de nieuwste snufjes op het gebied van keukenapparatuur. Binnen no-time kwam Hollands Maatwerk met een ontwerp en ook dit was gewoon direct raak. Een uitgekiend keukendesign, inclusief allerlei superhandige gadgets waarvan ik nog nooit had gehoord. De designer van Hollands Maatwerk had een fantastisch goud-metalen kookeiland ontworpen met daarop een groen marmeren blad en diepzwarte kasten met een ‘palenwand’. Alles Gaggenau, twee gouden Quookers en twee zeer grote matzwarte spoelbakken. Hier en daar wilde ik nog wat extra, zoals alles supersoft automatisch, bekleding en antislip in de laatjes en kastjes en overal verlichting. No problemos! Hollands Maatwerk luisterde en regelde het. Ook toen ik in het werk zelf nog weer wijzigingen wilde laten doorvoeren. Wat een topbedrijf en wat een prima service. Alle tijd is er voor ons genomen en wat een (oud-Hollands) vakmanschap. Ik geef HM een dikke 10 en ik kan u dit bedrijf vanuit mijn hart aanbevelen.
Menno Baars
Tijdens het oriëntatie proces denkt Hollands Maatwerk bovengemiddeld mee over de mogelijkheden voor je nieuwe keuken. Na het inventariseren van onze wensen werd er een geweldige 3D tekening gemaakt die onze droomkeuken overtrof. Geen eindeloze verkooppraatjes maar een helder en duidelijk advies voor het plaatsen van de mooiste keuken in de beschikbare ruimte en het bijbehorende budget. Van ontwerp tot realisatie is er regelmatig en persoonlijk contact geweest, de plannen bijstellen was gedurende het gehele proces (redelijkerwijs) nog mogelijk. Nog iedere dag zijn wij blij met onze maatwerk keuken en de perfecte afwerking hiervan! Dit alles zorgt ervoor dat wij Hollands Maatwerk aanraden aan een ieder die hun droomkeuken zonder consessies en met echte materialen gerealiseerd wilt zien.
Fam van Haren
Hollands Maatwerk is een bedrijf met vakmensen. Het is niet alleen hun vakmanschap maar ook het warme bad waar je in terecht komt.Heb onlangs mijn keuken bij hun mogen kopen. Per toeval liep ik bij hun binnen. Om eerlijk te zijn was het liefde op het eerste gezicht. Daarbij kwam ook nog dat Taier en Sander zoveel ervaring in het vak hebben dat ze voor niks terug deinzen en voor hun niks te veel of te gek is en de service echt een dikke 10+ is. De keuken staat er al even en iedereen die binnen komt hun mond valt open. Wat een eye catcher !!!! Ze vinden het prachtig. Deze vakmensen raad ik iedereen aan.
Esmeralda Bikkers
Wij zijn erg blij met onze keuken!Er werd naar ons geluisterd,meegedacht en de vakmensen van Hollands Maatwerk hadden oog voor wat wij wilden en wat zou passen in ons huis. Wij hadden een erg goed gevoel bij de hele gang van zaken,van het bedenken van het concept van onze keuken tot het uitzoeken van de apparatuur. Ook de plaatsing liep gesmeerd.De vakman die dit deed,nam er de tijd voor en er werden zo nodig nog last-minute aanpassingen gedaan. Omdat Hollands Maatwerk die mogelijkheden bied vanwege hun eigen werkplaats/houtzagerij ,dat is echt een groot voordeel.Kortom: we zijn blij dat we met ze in zee zijn gegaan!
Franka Voorbergen
Hollands Maatwerk heeft een unieke en persoonlijke aanpak. Ze onderscheiden zich door kwaliteit te leveren tegen een goede prijs en pro-actief mee te denken in de vele mogelijkheden qua materialen, kleuren en design. Hollands Maatwerk heeft een flexibele opstelling. Sander en Taier hebben oog voor alle details en een eindeloos geduld. De communicatie verliep prettig. Wij zijn ontzettend tevreden en blij met onze nieuwe prachtige keuken (krijgen alleen maar complimenten) en kunnen Hollands Maatwerk aan iedereen aanbevelen!
Susanne Visscher
Vanwege een “lastige” nis lukte het ons niet om bij de reguliere keukenzaken te slagen. Bij Hollands Maatwerk konden ze wel het maatwerk leveren waar wij naar op zoek waren. Niks is te gek voor Sander en Taier. Op het laatste moment kleur en materiaal veranderen? Geen probleem. Een bijpassend tv-meubel? Prima! Toch andere apparatuur? Wordt geregeld. Inmiddels maken wij alweer twee maanden met heel veel plezier gebruik van onze keuken en is het de blikvanger van het huis. Van vrienden en familie hebben wij veel complimenten ontvangen. Mocht je op zoek zijn naar een unieke keuken van uitstekende kwaliteit, dan kan ik Hollands Maatwerk van harte aanbevelen!
Laura Alberts
Toen wij plannen hadden om te gaan verbouwen, was één van de dingen waar ik tegenop zag, het uitkiezen van een nieuwe keuken. Waar ga je heen; iedereen kent de meeste vreselijke verhalen over keukenverkopers, afspraken die niet na worden gekomen, etc.. Daarbij moet je vele keuzes maken, waarbij je dan maar hoopt vakkundig en volledig, en eerlijk, te worden voorgelicht. Onze ervaring bij Hollands Maatwerk is geheel anders! Twee bevlogen heren, die écht een mooi product willen leveren, zo hebben we dat ervaren. Vanaf de gastvrije ontvangst in Amersfoort tot en met de laatste details bij ons thuis bleven wij het gevoel hebben dat Sander en Taier hun doel trouw bleven. Altijd bereikbaar, geen moeite teveel, 'gewoon' heel prettig contact. En het resultaat is een prachtige keuken waar we erg trots op en heel blij mee zijn! Het is ook echt een keuken, die helemaal door ons (in samenwerking met onze architect en HM) is bedacht, en dus uniek is. Dat is wel extra leuk, en kan alleen wanneer je een keuken kiest die op maat wordt gemaakt. En last but not least; over de prijs-kwaliteitverhouding zijn wij ook tevreden.Het is ook echt een keuken, die helemaal door ons (in samenwerking met onze architect en HM) is bedacht, en dus uniek is. Dat is wel extra leuk, en kan alleen wanneer je een keuken kiest die op maat wordt gemaakt. En last but not least; over de prijs-kwaliteitverhouding zijn wij ook tevreden. We hoeven voorlopig niet, maar zouden zeker weer voor een keuken bij HM kiezen!
Geannet Nieboer
Ik dacht dus dat het leuk zou zijn om een keuken uit te zoeken. Al snel kwam ik erachter dat dit nogal naïef was, tenzij je van opdringerige verkopers houdt die keukens aanprijzen die niet eens in de buurt van onze wens kwamen. Help! Via vrienden kwamen we terecht bij HM en al na het eerste gesprek werd duidelijk dat dit andere koek was. Taier is een enthousiaste vakman die weet waar hij het over heeft maar je de ruimte geeft om je eigen smaak te ontdekken. We hebben het immers niet over een paar schoenen.

Dat we tijdens het ontwerpproces nog een paar keer een ingrijpende verandering in het ontwerp wilde doorvoeren was geen enkel probleem. Het tegenovergestelde zelfs, want ook dan werd er enthousiast meegedacht en was geen moeite teveel. Taier wil dat jij een toffe keuken hebt, punt! En dat dit voorop staat voel jij tijdens het gehele proces, ook tijdens de installatie.

Inmiddels genieten we dagelijks van onze HM keuken en kan ik oprecht zeggen dat het absoluut de moeite waard is om eens bij HM binnen te lopen. Tenzij jij wel van opdringerige verkopers houdt 😉
Martine de Jongh
Hollandse Maatwerk heeft zeker maatwerk geleverd zowel in het ontwerp als ook in de uitvoering ervan. Het was zeker niet makkelijk in ons oude huis met alleen maar scheve wanden. Het was passen en meten. Maar met veel zorg en geduld is het resultaat erg naar onze zin. Het ontwerp is mooi en een dikke pluim voor de vaklieden Dennis, Bob en Jaco. Taier en Sander heel erg bedankt! Hartelijke groet Clemens en Lana
Lana en Clemens
Wat een geweldige keukenmakers zijn dit! Ze namen alle tijd voor ons. Het ontwerp is heel vaak aangepast, maar dat was geen enkel probleem. Ook de aflevering ging heel goed. Wat niet helemaal paste bij plaatsing werd ter plaatse aangepast en op maat gemaakt indien mogelijk. De rest werd opnieuw gemaakt en geleverd. Wij hebben een prachtige keuken, precies naar onze wens op maat gemaakt. Heel aardig, geduldig en servicegericht bedrijf. Zeer zeker een aanrader!
S van Eeden
In juli zijn wij voor het eerst in contact gekomen met Hollands Maatwerk aangezien we nogal specifieke wensen hadden (oa donkere binnenkasten / zwevend blok). De bekende keukenleveranciers leveren vaak alleen standaard werk. Hollands Maatwerk levert alleen wat jij wilt. Hierdoor een unieke creatie en bijzondere keuken gekregen voor een keurige prijs.

Nu is het altijd spannend hoe eea uit pakt i.c.m. vloer en de rest van een (nieuwbouw)huis. Volgens afspraak (begin december) de keuken opgeleverd en in 1 woord; waanzinnig. Overtreft onze verwachting! Overigens verliep tussentijdse communicatie soepel. Taier&Sander&Team HM; bedankt voor het meedenken, creativiteit en flexibele opstelling. Ga zo door!Onze ervaring bij Hollands Maatwerk is geheel anders! Twee bevlogen heren, die écht een mooi product willen leveren, zo hebben we dat ervaren. Vanaf de gastvrije ontvangst in Amersfoort tot en met de laatste details bij ons thuis bleven wij het gevoel hebben dat Sander en Taier hun doel trouw bleven. Altijd bereikbaar, geen moeite teveel, 'gewoon' heel prettig contact. En het resultaat is een prachtige keuken waar we erg trots op en heel blij mee zijn!
Erik Schaap
Hollands Maatwerk heeft ons prima geholpen met het ontwerp, de samenstelling en de uiteindelijke installatie van onze keuken. Omdat we tamelijk blanco begonnen aan ons keukenproject en we nog niet veel vaste ideeën hadden, was er behoefte aan meedenken in alle stadia van het project. We waren vooral blij met de inbreng van HM in de allereerste ontwerpfase waar we meerdere opstellingen uitgebreid hebben doorgenomen. Daarnaast onze complimenten voor de creatieve en smaakvolle afstemming van de materialen en de zorgvuldige en secure installatie. Vakwerk!
Mark
Eind 2019 zijn wij verhuisd naar een woning in Kattenbroek, Amersfoort. We hebben het hele huis opgeknapt inclusief een nieuwe keuken van Hollands Maatwerk. We wonen er nu een jaar met veel plezier, en spreken dus uit beleving en ervaring. Onze keuken van Hollands Maatwerk is de Eye-catcher in onze woning, we krijgen ontzettend veel complimenten. De goede service bij levering, hoogstaande materialen en garantie spelen mee bij onze positieve beleving, maar overall is het onze mooie maatwerk keuken die ons elke dag nog blij maakt!!
Martijn van Eijkel
Hollands Maatwerk onderscheidt zich door open, eerlijk en transparant te zijn. Ze werken met prachtige producten, materialen en er zijn oneindig veel mogelijkheden. Communicatie is helder en er wordt goed meegedacht. Plaatsing van de keuken gebeurt zeer professioneel en met veel aandacht. Eindresultaat is geweldig. Dikke 10 voor dit jonge bedrijf! Zeker de moeite waard om eens te kijken op hun website of contact op te nemen!
Sido Terpstra
Uitermate content over het vakwerk! De keuken heeft de verwachtingen overtroffen en is tot in de kleinste details perfect afgewerkt. Hollands Maatwerk denkt zeer goed mee en heeft slimme oplossingen voor allerlei dillema’s die er zijn bij het ontwerpen van een maatwerk keuken. Ook is de persoonlijke nazorg erg fijn.
Alexis Mora
Iedere dag weer genieten we van onze nieuwe op maat gemaakte keuken van Hollands Maatwerk. Alles klopt: de keuze van de eerste klas materialen, van de juiste inbouwapparatuur, en niet te vergeten het plaatsen en monteren van de keuken door kundige vakmensen, en dit alles exact volgens de vooraf gemaakte afspraken tegen een zeer redelijke prijs. Een aanrader om uw droomkeuken door deze professionals te laten maken.
Ellen en Hans Bakker
Dit kleine en persoonlijk bedrijf kan ik iedereen van harte aanraden! Een redelijk betaalbare en kwalitatief hoogstaande maatwerkkeuken, wist niet dat dat kon. Je kan het precies krijgen hoe je het hebben wil en ze maken het (in eigen werkplaats) voor je! Keuken zit er nu 3 maanden in en genieten er elke dag van. Bedankt Sander en Taier!
Frank
Hollands Maatwerk heeft een mooie keuken voor ons gemaakt! Zeer tevreden over de kwaliteit. Het mooie aan het maatwerk is dat alles kan en de heren goed meedenken.
Maarten Stalenhoef
Ze hebben naar volle tevredenheid onze keuken ontworpen en gemaakt. Volop ruimte voor eigen inbreng en latere wijzigingen werden zonder problemen doorgevoerd. Goede kwaliteit!
Henriette Veldman
Wij zijn super blij met onze geweldige keuken! Krijgen veel complimenten.
Ria ter Rele
Zeer tevreden over het gehele werk. Van ontwerp met meerdere tussentijdse wijzigingen tot plaatsing en afwerking van de keuken. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Na 2 jaar ben ik nog iedere dag trots op deze keuken. Super gewoon!
Herman Streefkerk

Wilt u contact opnemen?

© 2021 Hollands Maatwerk – Website Digimedion