Hollands Maatwerk

Landelijke keuken

In een op maat gemaakte authentieke keuken voel jij je direct thuis. De eerlijke en robuuste materialen ademen gastvrijheid en kwaliteit. Een heerlijke plek om te koken én te leven.

Ideale keukenopstelling

Ga je voor een L-vorm die ruimte biedt aan een riante keukentafel voor het hele gezin? Of gaat de voorkeur toch uit naar een authentieke keuken met kookeiland? Hollands Maatwerk adviseert je graag over de opstelling die het maximale uit de ruimte haalt en aan al jouw specifieke wensen voldoet.

Natuurlijke materialen

De combinatie van natuurlijke materialen als hout, graniet, marmer en blauwe hardsteen staat garant voor de kenmerkende tijdloze charme van de authentieke keuken. Je proeft de warmte en sfeer. Natuurlijke kleurtinten zijn populair, maar steeds vaker zien we ook gewaagde kleuraccenten.

Knipoog naar modern
Moderne accenten toevoegen is een andere mogelijkheid om je eigen twist te geven aan een authentieke keuken. Wat dacht je bijvoorbeeld van houten keukenkasten, in combinatie met een betonnen werkblad en rvs spoelbak?

Moderne apparatuur

Ook een authentieke keuken is natuurlijk van alle gemakken voorzien. Bij Hollands Maatwerk kies je uit moderne en energiezuinige keukenapparatuur van de allerbeste merken. Van innovatief afzuigsysteem tot stoomoven en van koelkast tot koffiemachine.

Wilt u contact opnemen?

© 2021 Hollands Maatwerk – Website Digimedion