Hollands Maatwerk 

Over ons

De beste keukens ter wereld komen uit Nederland

Met een oer-Hollands kwaliteitsproduct zet Hollands Maatwerk de nieuwe standaard op het gebied van maatwerk keukens. Vooruitstrevende kwaliteit, design en duurzaamheid. Omdat we van iets alledaags als een keuken graag iets bijzonders maken, zodat jij kunt genieten van onze comfortabele luxe.

Van keukendroom tot droomkeuken

Hollands Maatwerk begon 6  jaar geleden als opvallende start-up met een compleet eigen visie. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een koploper op het gebied van innovatieve en kwalitatieve keukens. Deze explosieve groei is niet vreemd want Nederland is meer dan ooit klaar voor Hollands Maatwerk. Dompel je onder in al onze mogelijkheden zodat jouw droomkeuken jou past als een maatpak. Wij hebben een berg vakkennis in huis waar je u tegen zegt en geen wens is te gek.

Onze gepassioneerde en professionele medewerkers hebben allemaal dezelfde droom. Bijzondere kwaliteitsproducten maken passend bij jouw levensstijl. Omdat jij écht Hollands Maatwerk verdient!.

25 jaar garantie

Hollands Maatwerk is er voor de fijnproevers en sfeermakers die het verschil herkennen tussen perfect en prima. Een keuken vol karakter én exclusiviteit. Gemaakt met ambachtelijk vakmanschap, speciaal voor jou! Natuurlijk maken wij uitsluitend gebruik van de beste materialen en daarom bieden wij als enig keukenmerk in de wereld maar liefst 25 jaar garantie.

Vliegende start

Tijdens Beurs Eigen Huis 2015 maakte Nederland voor het eerst kennis met Hollands Maatwerk. Architecten en interieurdesigners vielen als een blok voor de highend maatwerk keukens. Sinds 2019 laten we ook jouw keukendromen in vervulling gaan. Dus vertel, hoe ziet jouw droomkeuken eruit?

Een kijkje in de keuken?

We kunnen ons voorstellen dat je Hollands Maatwerk met eigen ogen wilt zien en vrijblijvend wilt brainstormen over de mogelijkheden met betrekking tot jouw wensen. Laten we snel afspreken in onze showroom want jouw droomkeuken van Nederlandse makelij is dichterbij dan je denkt.

© 2021 Hollands Maatwerk – Website Digimedion